Kulturelle og festlige events i historiske rammer

På Gaardbogaard afholdes forskellige kulturelle arrangementer, og det er også muligt at leje vores festsal til privat brug.

Godset vil gerne bidrage med kulturelle oplevelser i særklasse. Blandt herregårdens egne events er musikarrangementer, hvor forskellige artister inden for blandede genrer underholder og fortæller gennem musik og sang. Tidligere er der afholdt koncertarrangementer med Allan Olsen (solo), Kræn West og Lars Lilholt.

Events2

Leje af festsal

Hold dit næste arrangement på Gaardbogaard. Godsets smukke festsal kan lejes til private arrangementer, som kan nyde godt af de skønne omgivelser.

Herregårdens omgivelser er ideelle til alt fra en spændende weekend med jagtselskab til livets store begivenheder. Der forefindes anretterkøkken samt borde, stole og service til 150 personer. Henvendelse vedrørende leje af festsalen kan rettes til info@gbg.dk.

Ønsker du at fejre en af livets store begivenheder på Gaardbogaard, er de øvrige omgivelser perfekte til forevigelsen af vigtige øjeblikke. Dermed er herregården den perfekte lokation til fotosessions.

Events1